lördag 29 januari 2011

Blandad lek i gymmet

Gårdagens pass blev inte superjobbigt för konditionen, men ändå rätt svettigt.

I förrgår tog jag med mig några av mina redskap från Crossfit Örebro. Min tyngsta sandsäck, parallettes och min 10 kg´s lädermedicinboll.

Tränade en hel del på med ball clean som är en av grundövningarna i crossfit. Tyvärr tror ändå inte att jag kört ett enda pass med den övningen (förutom på Crossfitutbildningen). Konstigt då den ju är rätt bra.
I och med att vi har lite lågt i tak så körde jag wallball upp i taket istället, vilket gav medicinbollen lite mer fart ner. Jobbigt!

Med sandsäcken så körde jag enbens frivändningar med andra foten i TRX. Väldig svår övning, men nyttig.

Körde också några pull-up med neutralt grepp (mellan två stänger) och dips med 17 kg viktväst. Blev också lite bålövningar i Redcord (Runner, pendlingar med gruppering och liggande hamstringscurl). Blev också några enbens knäböj på BOSU. Känner att jag blivit starkare i benen då jag klarar fler innan jag behöver assistera med foten på vägen upp.

Här kommer en film från gårdagens pass


Och ett annat klipp på rolig träning som jag hittade på Youtube

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar