tisdag 2 februari 2010

Ny skiva

Fortsättning på min rapportering från helgens Nike-konvent.

Passade på att köpa en ny skiva 'Step goes to rock 4'. Den skall jag använda till mina corepass, så den får jobbet betala. Har tidigare del 1 och 2 av den skivan och gillar dem starkt. Tyvärr har jag tappat bort del 2 och den går inte att få tag i längre (någon som har den?). Hittade några andra bra skivor, bl.a två finalskivor, men de var slut när jag skulle handla så de får jag köpa någon annan gång.

Helgens energi har jag fått från Gainomax. Hann inte äta lunch någon av dagarna, men med bananer, Gainomax, russin, sötmandel och massor av juice från Tropicana så klarade jag mig riktigt bra. Tropicana hade ett bord där de hela tiden hällde upp ny juice i glas, som man kunde ta. Riktigt gott och när konventet var slut så delade de ut resterande förpackningar så jag fick med mig 3 liter hem. Gainomax bjöd på 2 drycker och en bars. Dessutom hade jag köpt på mig ett gäng innan också, då jag visste att jag inte skulle äta mat. I slutet av konventet så bjöd även Innocent på goda fruktsmothies. En liten flaska motsvarade 2 portioner frukt enligt

Tyvärr hann jag inte prata så mycket med andra bloggare, men som tur var han jag prata lite med Åsa när jag avvek från step-passet i förtid. Grymt trevlig tjej som jag hoppas jag har förmånen att träffa fler gånger (vet att jag kommer göra det då hon kommer på Blogger Bootcamp)

Hann också prata lite med Fredrik från Kettlebellcenter i Götebrog. Hann är återförsäljare av Dragon doors produkter och var den som stod för årets kettlebells på konventet. Vi har bara hörts via mail då jag beställt böcker till webbutiken av honom. Kul att prata lite mer med honom. Blev lite sugen på Pavels nya bok Return of the Kettlebell men höll mig från att skaffa den nu (har massor av böcker som jag vill läsa)

Kan också nämna att vinnaren av Rock Victorious Top Instructor blev Sandra Börjesson från Göteborg. GRATTIS!
Hon vann Nike kläder för 15000 kr och så kommer de skriva om henne i nummer 4 av Fitness Magazine.
Det var faktiskt den enda som jag inte körde hela klassen av (lämnade efter några minuter), då det var en blandning av Afro och House som hon körde. Kände att det blev lite för svårt med alla dessa höftvickningar eftersom det var sista passet på lördagen. Så jag vet faktiskt hur bra hon var

1 kommentar:

  1. Tack för fina ord Mattias. Jätte kul att vi han pratas vid. Om vi inte ses innan BBC så ses vi där. Då ska jag också få vara deltagare! :)

    SvaraRadera