torsdag 4 februari 2010

Kettlebell

Sista inlägget från Nikekonventet förra helgen. Sista passet hade jag egentligen valt Acrobat Yoga (paryoga), men så tyckte jag det var dumt att inte gå på något kettlebellpass eftersom jag ju har ett sådant pass hemma.
Monika Björn presentarede detta pass och hon gör som alltid ett bra jobb. Tyvärr så gav passet mig ingen inspiration till mina klasser, men det var ett helt OK kettlebellpass. Jag brukar alltid börja mina pass med en uppvärmning inan jag börjar svinga, men eftersom alla redan är varma så fungerar det att börja med svingarna direkt. Ångrar dock att jag inte gick på det passet som jag bestämt mig för först.

Sammanfattning av konventet är att jag var lite missnöjd efter lördagens pass, men passen på söndagen var betydligt bättre. Mest missnöjd var jag med Rufflepasset där ingen av instruktörerna tog sitt ansvar och jobbade med mig trots att jag var ensam i parövningarna (större delen av passet). Bästa passen var Jay Blahniks BOSU och stretchpass och Magnus Ringbergs Bollpass. Önskar att jag hade pratat med fler bloggare, men eftersom jag körde nästan alla pass själv så blev det inte tid för det.


Har nyss haft mitt Core Kettlebellpass på Örebro Rehacentrum. Vi har en gräns på att det måste vara 8 st anmälda för att det skall bli en grupp och idag så hade 8 st anmält sig. Lite tråkigt att det inte är fler som hittat det passet, men det är helt nytt och det är nog inte så många som vet vad det är.

På lördag är det Kettlebellkurs mellan 10-18 med Olof från Motala. Skall bli hur kul som helst. Det finns fortfarande några få platser kvar så hör av er till mig snarast om ni är intresserade.

Nu vidare till Njoy för att leda 75 min box.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar