måndag 15 februari 2010

Dålig stil

Idag hittade vi en hel drös med reklamlappar på vårt gym och i vårt väntrum.
Det gällde ett nyöppnat gym här i stan.

Tycker det är riktigt dålig stil att gå till konkurenterna och lägga ut reklamfoldrar utan att be om lov. Är ganska säker på att de inte skulle uppskatta om jag stod och delade ut våra foldrar till deras besökare.

Har mailat dem och hoppas de slutar med detta och kanske till och med ber om ursäkt.

Tyvärr är det väl inte så mycket att göra, men jag hoppas att jag inte ser den som lägger ut dessa lappar, för i vanliga fall så är jag rätt snäll av mig, men jag kan nog göra ett undantag. Antar att straffet för otillåten annonsering inte är så stort om man skulle anmäla det:)
Man skulle ju kunna gå till tidningen med det, men det skulle ju bara ge dem mer reklam och det vet de säkert om.

2 kommentarer: