måndag 1 februari 2010

Get ready to rumble

Tredja passet på söndagen var en boxklass som hette Get ready to rumble med Norberto LaCourt.
Norberto var en instruktör med en skön stil och han fick upp en riktigt bra stämning på klassen.
Vi gjorde några riktigt sköna kombinationer, men jag som instruktör (som vill ha inspiration) hade velat haft några fler kombinationer och att man istället körde kortare intervaller (ca 1 min istället för ca 2 min). Jag tycker att man kör ännu hårdare om man vet att det är en kort tid man kör så själv brukar jag köra 1-1,5 min kombinationer på mina klasser. Självklart kan jag i någon kombination köra längre tid. Framförallt om kombinationen är lite krånglig.

2 kommentarer:

  1. Jag tyckte hans klass var riktigt bra trots att den var lik en vanlig gymklass. Men bra ös och stämning var det!

    SvaraRadera
  2. Håller med om att klassen var bra (kanske inte framgick), men att jag hade varit ännu nöjdare om jag hade fått ännu mer inspiration.
    Blir ju lite olika om man är där som instruktör och vill ha inspiration till sina klasser eller om man bara är med för att få en bra träning. Helt klart ett kanonpass om man bara ser träningsmässigt.

    SvaraRadera