måndag 22 februari 2010

Flytt i snöväder

Var ledig i fredags och hela dagen blev ett långt träningpass.
Jag fyllde själv en bil och släpvagn med flyttlådor. Det blev två sådana vändor. Lägenheten var 3½ trappor med ett förråd på 5½ trappor. Som tur var så var det inte riktigt lika mycket trappor i huset vi flyttat till. Blev riktigt svettigt och det som var värst var faktiskt underarmarna. Däremot märker man att man tränat ordentligt innan för jag hade nästan ingen träningsvärk alls efter det.

I lördags var det dags för att flytta alla möbler. Tyvärr blev det inte ett lika bra träningspass, då jag blev mer av en arbetsledare som talade om vad som skulle ner och så packade jag släpkärran. Vädret var ju inte det bästa, men det gick faktiskt väldigt bra även om vissa möbler blev lite blöta av snön, men det torkade vi av så fort vi fick in dem. Fick hjälp av mina föräldrar, Hannas bror och våra vänner Sussie och Micke. Kanonbra jobbar allihopa. Pratade med Sussie idag och hon hade fått en rejäl träningsvärk i sina vader av allt trappspringande.

Söndagen gick åt till att försöka få ordning på slagfältet av lådor och möbler och igår kväll så såg det faktiskt riktigt bra ut även om det är en del möbler kvar att placera ut eller sälja.

Min härlige svärfar har målat och tapeteserat i vardagsrummet och imorgon fortsätter han fixa i ett annat rum. Min far kommer hjälpa oss att kapa och sätta upp nya lister. Skönt med hjälpsamma föräldrar.

Passade på att duscha på jobbet, efter mina pass och 20 snatches och ca 100 svingar med kettlebellen, då elpannan i huset verkar vara inställt på att man antingen får varma element eller varmvatten i kranarna (när det inte är så kallt så använder man bara värmeväxlaren) och nu vill vi ha det drägligt varmt i huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar