onsdag 17 februari 2010

Renovering

Nu är det mycket med nytt hus och allt. Detta kommer innebära att bloggen tyvärr måste stå tillbaka lite i några veckor. Dessutom så har Bredbandsbolaget kopplat ur vårat bredband en vecka för tidigt.

Helgen gick åt till att handla färg, förbereda renovering och att slipa väggar.

I måndags kväll hann jag träna lite på gymmet efter jobbet. Skönt att hinna med det. Ibland märker jag att jag prioriterar att skriva på bloggen istället för att träna. Blir lite sjukt eftersom detta ju är en träningsblogg.
Imorgon skall jag fylla en släpkärra med kartonger innan vi börjar slipa, spakla och måla (jag har tagit ledigt imorgon).

Igår var jag ledig och körde över allt i ett av våra förråd. Dessutom fortsatte jag slipa och fixa i huset. Ikväll räknar jag med att tömma vårat andra förråd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar