onsdag 24 februari 2010

Fitness Magazine

Verkar som om nyaste Fitness Magazine har kommit ut. Tyvärr så har jag ju flyttat och har eftersändning, så jag hoppas att jag får den innan helgen. De skall ju skriva om bloggar, så det blir extra roligt at läsa den. Hoppas även att Boxer-abonnemanget och den inspelningsbara boxen som jag beställde igår. Lite tråkigt att bara kunna se de fria kanalerna.

Idag cyklade jag för första gången från jobbet och hem. Tog 25 min, men då stannade jag och pumpade cykeln och körde omkull en gång (två gångare tog upp större delen av cykel/gångbanan och det var visst lite halt ute i kanten där jag fick åka), så det borde gå ännu snabbare. Från vårat förra boende tog det ca 8 min så det blir till att gå upp lite tidigare. I och för sig massor av bra vardagsmotion, men jag hade hellre lagt den tiden i gymmet istället.

1 kommentar:

  1. Senaste numret av Fitness Magazine var bra. Hoppas att du har fått den vid det här laget! Det var kul att läsa om träningsbloggarna.

    Tack för dina stretchtips på min blogg!

    Ha en bra dag!

    SvaraRadera