torsdag 18 februari 2010

Gamla träningstidningar

I samband med att jag rensade ett av förråden så hittade jag en låda med massor av gamla hälso-/träningstidningar. Jag tycker det är svårt att slänga tidningar och böcker, men kom på att jag ju faktiskt kan bläddra igenom tidningarna och riva ut de sidor som jag tycker verkar intressanta. Så det har jag ägnat lite tid åt på kvällarna. Finns massor av roliga uppslag till blogginlägg bland det jag rev ut.
Fitness Magazine är min favorittidning och den har jag inte hjärta att riva sönder, så den samlingen tar jag nog och sparar.

Hur brukar du göra med dina gamla träningstidningar?

3 kommentarer:

  1. Jag brukar lämna in dom till en kompis lunchställe så att hans kunder kan läsa när dom är där =)

    SvaraRadera
  2. Jag har fn en låda där jag samlar alla tidningar - men de är MÅNGA så med jämna mellanrum slänger jag dem. Ett tips är att när tidningen är ny, att på en gång riva ut det som intresserar...Men jag tycker om dem, det gör jag!

    SvaraRadera
  3. Tror jag river ut det här gamla blogginlägget, ramar in och sätter upp på redaktionen! :)

    SvaraRadera