onsdag 3 februari 2010

Typiskt manligt?

I vår recptionsdisk inne i träningssalen så är det inte den bästa ordningen. Jag får väl erkänna att jag till stor del är den som ser till att det blir stökigt. Men idag fick jag ett återbud och då tänkte jag att det var dags att ta tag i det. Vad gör jag då? Jo jag snickrar till en ny hylla, så att alla saker får plats. Hade jag varit tjej tror jag att jag istället hade rensat och slängt det som inte behövs. Men jag har lite svårt med att slänga saker som kanske behövs någon gång i framtiden, vilket är en egenskap som min sambo inte gillar :)
Nu får jag väl erkänna att jag faktiskt slängde några saker också, men det ligger också kvar en hel del bra att ha saker.

1 kommentar:

  1. Är det inte typiskt kvinnligt att spara saker som kan komma till användning senare? :P

    SvaraRadera