torsdag 25 februari 2010

Stöt på boxpasset

Nej det handlar inte om att ragga på boxdeltagare. Utan att jag blir så statiskt laddad när jag är med och håller mitsarna på klassen (när vi är ojämt antal deltagare). Både idag och i förra veckan så blev det en sådan stöt från mig till CD-spelaren att man inte kan spela någon skiva på den. Som tur är så fungerar det när man stängt av och på den igen kom jag på efter någon minuts felsökning förra veckan.

De senaste gångerna har det varit riktigt roligt att köra boxen, då det varit de flesta av mina favoritdeltagare på passen.
Idag var det dock en deltagare som fick sluta tidigare. Hon kände att hon nästan svimmade. Visste att hon varit med på BodyJammen direkt innan och hon sa att hon simmat 40 min innan det. Kom då snabbt fram till att det säkerligen var energibrist och sa till henne att hon borde få i sig energi så fort som möjligt och att det bästa för henne vore om hon gick ut i gymmet och vilade då jag har hyfsat hög musik inne på passet.
Funderade sedan om det varit bättre om jag bett henne lägga sig ner på en matta i salen istället, så att jag hade haft kontroll på henne, men nu sa de i receptionen att hon kommit upp och köpt en energidryck och att allt gått bra. Svårt att veta hur man skall göra om någon mår dåligt. Helst skulle man vilja följa med dem till receptionen så att någon har koll på dem, men då blir alla andra inne på passet lidande av att jag inte är där på ett tag.

Hann faktiskt med ett snabbt styrkepass på 15 min innan boxen. Körde en liten cirkel med Thrustes (benböj + axelpress), Hammarcurl, Tricpes press med rep och Hantelrodd direkt följt av Chins. Han köra det ca 3 vändor. Kändes riktigt bra då min träning de senase dagarna mest bestått av snödkottning och bärande av kartonger (förutom mina 3 pass i måndags och de två igår).

Körde också mitt Core Kettlebellpass idag. Tråkigt att det är så dåligt intresse för detta (bara 6 deltagare idag). Kettlebell är ju inne just nu, men det verkar inte som om Örebroarna har märkt det ännu.

1 kommentar:

  1. Jag hade inte lagt henne ner på en matta bland andra deltagare, jag hade bette henne sätta sig ner, sprungit upp o hämtat ngt energifyllt eller följt med henne till receptionen.

    SvaraRadera