fredag 12 februari 2010

Nytt hus

Idag har vi betalat vårat nya hus och imorgon börjar vi renovera lite lätt.

Har haft lite dåligt med energi de senaste veckorna. Det har faktiskt inte ens känts roligt att träna (förutom när man varit på kurs och konvent). Men nu börjar det kännas som om energin och gnistan börjar komma tillbaka. Tur är väl det eftersom det kommer behövas rätt mycket energi till flytten.
Har flyttat lite saker under kvällen från föråden. Såg att jag hade massor av tomma DVD-fodral (några lådor), så bor ni i Örebro och vill ha sådana så hör av er. På fredag slänger jag de som jag inte blivit av med.

Igår hade jag mitt boxklass och det kom rätt många. Tog in lite nya kombinationer och det kändes som om det blev ett riktigt bra pass även om ett par gick efter halva passet. Tror det var mor och dotter. Verkade dock som om modern inte hade det minsta lust att röra på sig. Såg mest besvärad och sur ut. Försökte gå fram och hjälpa till, men fick bara en sur blick, så de fick köra på i sitt tempo. Efter att de gick så höjde jag nivån på svårigheterna och intensiteten på kombinationerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar