lördag 20 juni 2015

Sommarträning i Örebro


Nu i sommar tänkte jag köra lite Funktionella träningspass för de som vill nu i sommar. Platsen för detta är grusplanen vid Lillån Södra skola.

Första passet blir onsdagen den 24/6 18.45.

Det blir cirkelstyrka och vi kommer använda olika redskap som t.ex. Kettlebells, Sandsäckar, Battlerope/Snakerope, ViPR, Kettlebells, Slamballs, Parallettes, Gummiband,Viktvästar, Aquabag, Sloshball, Rehasving och Slyngor (t.ex. TRX och Junglegym). I uppvärmningsdelen kommer vi att jobba en hel del med balans, 3D-övningar och rörlighet vilket är något som de flesta har stor nytta utav.

Jag kommer att ge alternativ på alla stationer och man gör övningar i sitt eget tempo, så jag tror att detta kommer att passa både de som är vältränade och de som inte tränar så mycket i vanliga fall.

Kostnaden kommer att vara 50 kr/gång.

Har inte bestämt vilka datum jag kommer köra under sommaren, då det beror på hur jag är hemma på min semester. Antagligen kommer det att bli på olika veckodagar och då oftast 18.45-19.45.

Datum kommer att finnas på en facebooksida (Funktionell Träning Örebro) och jag lägger även upp det på bloggen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar