torsdag 2 april 2015

Höll Pilatespass idag

Idag fick jag hoppa in och vikariera på ett pilatespass. Det var flera år sedan jag höll pilatespass. Kollade bak i bloggen och det visade sig att det var 6 år sedan (2009) som jag gick Stott Pilatesutbildningen. Tiden går snabbt.

Var lite nervös innan och jag gick igenom kursmaterialet för att uppdatera mig på de olika övningarna och andningsmönstrena, men jag måste säga att det gick väldigt bra och jag behövde inte tjuvkolla i materialet en ända gång under passet.

Annars gillar jag mer att köra Corepass eftersom man ju då kan använda vilka övningar man vill. I pilates så är man styrd av vilka övningar som man "får" använda. I mina corepass kan jag ju använda alla pilatesövningar, men jag kan inte göra tvärtom.

Hur som helst så var det väldigt roligt att hålla passet idag.

Här en liten film med pilates för den som vill köra själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar