tisdag 14 april 2015

Gådagens träning och podcast

I helgen blev det inte blivit någon träning, men eftersom jag slipade altanen och utemöblerna så var jag på inget sätt inaktiv

Under tiden jag jobbade lyssnade jag ett gäng avsnitt från podcasten Mat och Marginaler med Anki Sundin och Jill Holmström. Den handlar till stor del om kost, men även träning och även en del om företagande. Vissa avsnitt var mer underhållande än andra, men jag tycker helt klart att det är värt att testa att lyssna några  avsnitt för att se vad man tycker. Jag började bakifrån med de nyaste och har sedan gått bakåt.

Igår blev det ett pass efter jobbet. Det var skönt att jag hade mer motivation än i slutet av förra veckan.

4 min Crosstrainer
1 min SkiErg
45 s per ben SkiErg

Rörlighetsövningar och självmassage

Benpress i maskin
15x110 kg - 8x120 kg - 10x120 kg - 8x120 kg
Enarms axelpress 23 kg
5/5 - 5/5 - 5/5 - 5/5
Mellan övningarna blev det mer självamassage av hö nacke och så gick jag på vä höft/ljumske.

Idag har jag haft lite känningar i vänster knä. Vet inte om jag körde för hårt på träningen eller om det beror på att jag stått alldeles för mycket på knä i helgen och i fredags (tejpade och målade en stege på golvet på jobbet)

Körde en cirkelstyrka med Funktionell Fys och efter mitt pass så filmade jag övningarna i det passet (kommer senare i veckan).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar