söndag 5 april 2015

EFIT Extreme Challenge

Som jag skrev häromdagen så var alla platser slut på Crossfittävlingen Penny Bridge Open (i de klasser som jag skulle kunnat vara med i). Men nu såg jag att Svenska Gymnastikförbundet anordnar en tävling i Örebro den 9 maj. Nu är det inte riktig crossfit utan mer en förenklad version av det. Framförallt så är det lättare övningar som fler kommer kunna klara av. Tävlingen heter EFIT Extreme Challenge och man tävlar i olika åldersklasser. Det är en lagtävling med 3 deltagare i varje lag (har man ingen att tävla med så kan man anmäla sig ändå och så paras man ihop med några andra). Jag har anmält mig, men vet inte ännu vilka jag ska tävla med. Funderar på att kolla om det finns några på Crossfit Smedjan som är intresserade. Känner dock inte så många där då jag kör ca 2 pass i månaden där så jag tänkte lägga ut en förfrågan på deras facebook grupp. Läs mer om tävlingen här.

Parallellt med tävlingen anordnas det ett träningskonvent och det har jag också anmält mig till. Vet inte hur de tänkt att man som tävlande skall lösa det, men jag antar att man får gå ifrån den tid som man tävlar. 

Var lite svårt att välja vilka pass man ville gå på. På första tiden valde jag mellan Parkour och HIIT Core. Valde då HIIT Core. På de andra passen valde jag stationshinderbana, akrobatisk styrka och HIIT Plyo/Spänst. Se programmet för konventet här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar