torsdag 30 april 2015

Idag blev det marklyft

Idag hann jag med ett lite längre pass vilket kändes riktigt bra.

Istället för att köra Crosstrainer eller roddmaskin som uppvärmning så körde jag lite olika balans och rörlighetsövningar. Skall nog göra det oftare för jag blev nästan lika varm, men fick jobba mer med saker som jag behövde.

Skulderkomplex med 2x4 kg (5 rep per övning)

10 wallclimbs med armhävning

Skulderkomplex med 2x5 kg (5 rep per övning)

Mer balans och rörlighetsövningar

Enarms axelpress 23 kg med samma fot på hög bänk hö/vä
5/4 - 3/3 - 5/4 - 5/4
Marklyft
10x79 kg - 5x109 kg - 1x139 kg - 1x140 kg 
Pikering med snedvridning i slyngor hö/vä (varannan gång hö först)
20/10 -10/20 - 20/10 (glömde bort att köra sista setet)
Mellan övningarna blev det lite självmassage, men inte så mycket som det varit de senaste träningarna.

När jag tog 139 kg i marklyft så kändes det riktigt bra, så jag lassade på för 150 kg, men då kom jag ingenstans, gjorde även ett försök på 145 kg men lyckades inte med det heller. Gjorde då ett försök på 140 kg och det fungerade.

Avslutade med en egenkomponerad WOD
5 min
4 handstand push-up
10 boxhopp ca 40 cm
10 marklyft 79 kg
Jag hann 4 varv och upp till 3 marklyft
Gjorde strikta HSPU förutom på sista repsen och då kippade jag upp den.

Riktigt skönt att köra ett ordentligt


Igår blev det ett kort pass igen
2 min roddmaskin
2 min snabb roddmaskin

Körde två set benlyft i dipsställningen
Mellan dessa blev det självmassage.

Hade tänkt avsluta med 5 min snatch med 24 kg kettlebell, men jag kände av axel/hals så jag avbröt efter 15 snatch, Funderade på att köra lite rodd istället, men valde att istället gå och äta min lunch med mindre stress än jag brukar (vanligtvis tränar jag 15-20 min av min 30 min långa lunchrast och då blir det att slänga i sig maten).

Hur som helst blev det i varje fall lite "träning"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar