måndag 30 mars 2015

Pennybridge Open - Crossfittävling

I augusti kommer det att anordnas en Crossfittävling i Örebro som heter Pennybridge Open. Kommer att anordnas på Conventum, så jag antar att tanken är att det skall bli en riktigt stor och välbesökt tävling. Vinnarna i RX-klassen vinner 15 000 kr.

Själv har jag funderat på att vara med. Det skulle vara kul att ha något mål med min träning men samtidigt skulle jag kunna använda anmälningsavgiften på 865 till någon utbilning eller till något träningskonvent. Såg dock att det jag hade tänkt anmäla mig till var slutsålt. Det finns bara  platser kvar i Damer RX och Damer 40+ (master).

Om jag skulle varit med så skulle det varit i beginner klassen, då jag inte klarar av alla kriterierna som de angett som hjälp för att veta vilken klass man skall anmäla sig till.
Detta är kriterierna (dam/herr RX-klassen)
Pistoler – 5/10 st
Chest to bar – 3/5 st
Toes to bar – 20 st obrutna
Handstand Pushup – 3/5 st
Muscle up
Snatch/Ryck – 45/70 kg
Clean & Jerk – 60/90 kg

Men hur som helst är det roligt att det anordnas en stor Crossfittävling i Örebro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar