tisdag 19 april 2011

Utomhusträning

Idag körde jag utomhus med min PT-kund och innan hon kom så passade jag på att själv träna ute.
Hade plockat ut slyngor (Junglegym) som jag hängde i en trädgren och där körde jag lite benövningar och hängande rodd. Plockade också ut brandslangens och körde intervaller med 4 olika övningar. Andra redskap som jag körde med var Bulgarina bag, Sandsäck och Kettlebell.

Skall bli riktigt roligt att köra Funktionell Fys utomhus nästa onsdag. Får väl hoppas att det är några som kommer 07.15 på morgonen. Alla som vill testa kan göra det gratis då. Funderar också om jag skulle köra några gånger på torsdagarna vid 17.00. Passet kommer börja med löpning och ibland kommer jag använda en lekpark för styrka och ibland kommer jag nog plocka ut lite redskap utanför gymmet och köra styrkan där. Hursomhelst kommer det bli ett kul, jobbigt och varierat pass.

Här en film från förra årets sommarträning hemma på tomten (Sia var också med på ett hörn)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar