torsdag 21 april 2011

Snatch Viking Helen

Idag blev det ett snabbt pass efter jobbet.

3 varv
500 m rodd
10/arm Kettlebell snatch 24 kg
12 Pull-up
Min tid: 11:33 min

Passade på att flytta rodden till hävräcket, nu när gymmet ändå var stängt. Man är kanska mör i greppet när man kommer till Pull-up. 12 Pull-up i vanliga fall är inga problem obrytet, men i denna WOD blev de uppbrytna direkt. Snatcharna tror jag skulle vara 10/arm utan att byta arm, men i andra varvet så delade jag upp det till 7 vä, 7 hö och sedan de 3 sista per arm. Tror att jag sparade på högergreppet där.

Gårdagens träning blev massor av Marklyft, dips med 10 kg extravikt, några knäböj och lite annat smått och gott.
Körde marklyften på 110 kg, vilket nog är mitt max med god teknik (har tagit 140 kg på tävling, men då var det ingen neutral svank)

Nu skall jag ut på svärföräldrarnas land och mysa i solen. Finns docl risk för att jag måste flytta på lite stockar, men man säger ju aldrig nej till lite mer träning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar