onsdag 6 april 2011

Funktionell Fys utomhus

Idag, tisdag, hade jag det lite lugnare på jobbet. Hann med att testa lite övningar med Sandsäck (Se filmen). På eftermiddagen gav jag mig ut på en löptur runt gymmet för att försöka hitta bra ställen till  mitt pass Funktionell Fys Utomhus.
Hade egentligen tänkt börja det passet imorgon, men vi har flyttat fram starten till veckan efter påsk istället. Tror fler är villiga att ge sig ut och träna på morgonen (07.15) när det blivit lite varmare.
Hur som helst så hittade jag några roliga ställen (Lekplataser, utkickstorn och några små backar) på inte allt för långt avstånd.
Tänkte att jag skulle ta med min PT-kund till utkikstornet nästa vecka. Fanns massor av roliga övningar man kan göra där. Tar dessutom med ett par slyngor och på vägen dit springer vi förbi backarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar