onsdag 27 april 2011

Tråkigt

07:25 - Solen skiner och det är precis lagom varmt för att ut och springa.
Tyvärr är det inga Örebroare som nappade på att hänga med ut på mitt nya pass "Funktionell Fys Utomhus". Känns lite tråkigt att folk inte vågar testa alla nya pass som jag sätter ihop. Varken Funktionell Fys eller Core Kettlebell har haft något större deltagarantal under våren. De som gått tycker dock att det är bra och meddelar att de har blivit mycket starkare och klarar sin vardag bättre. Sådana här pass och dagens utomhuspass skall ju vara det som ligger i tiden om man kollar alla trendanalytiker. Men det har inte Örebroarna fattat ännu.

Trodde kanske inte att det skulle bli folkrusning till dagens pass, men det borde varit några stycken som ville testa, eftersom det var gratis denna gång.
Kanske är så att tiden är lite för sen, men jag tänker att det det är många som jobbar i affär och om de öppnar 10.00, så borde 07.15-08.15 vara en perfekt tid. Många har ju också arbeten där de har flextid och att börja vid 08.45 är ju inte jättesent. Kanske skulle varit 06.00 istället så att folk hinner innan jobbet som ju ofta börjar 07.30.

Hoppas att det kommer lite folk på mina extrapass nu under våren/sommaren (På Örebro Rehabcentrum)
Dessa är:
Funktionell Fys/Core Måndagar 18.40-19-40
9/5, 16/5, 23/5, 30/5
Funktionell Fys Ute Torsdagar 17.00-18.00
19/5, 26/5, 9/6, 16/6
Bra om man har joggingskor (vi kommer springa), tunna handskar och kläder anpassade för utomhusträning.
Vi kör även vid dåligt väder. Du tränar många funktionella övningar, kondition och bålstablitet på ett varierat sätt. Inget pass är det andra likt. Ibland använder vi redskap och andra gånger det naturen (eller omgivningen erbjuder).

Alla pass på en grupp (4 st) 250 kr.
(80 kr/gång)

2 kommentarer:

  1. Hej Mattias

    Måste man vara medlem på Örebro Rehabcentrum eller träna där för att få komma på dina Fukntionell pass?

    SvaraRadera
  2. Nej du behöver inte ha något kort för att komma på passen. Välkommen!

    SvaraRadera