onsdag 27 april 2011

Dagens träning & Fitnessfighten

Idag gav jag mig på ännu ett pass i Kettlebell Burn 2.0 som jag skrev om igår.
Passen som man kör är ganska enformiga, vilket egentligen inte är min stil.
Men just detta upplägg känns faktiskt riktigt roligt (får väl se vad man säger efter att man kört det ett tag). Trött blev jag i varje fall efter ca 50 min träning. Hann med lite massage med den lilla bollen och the stick.

Nu kommer jag dock ta det lite lugnt med det upplägget, för jag anmälde mig idag till FitnessFighten.
Jag skall nu väga mig, kolla vilopulsen, mäta midjeomfång och ta bilder på mig själv.
Sedan får jag ett Träningsprogram och kostprogram som är anpassat efter de uppgifter som jag skickar in. Skall bli intressant och se om jag kan följa ett färdigt program. I vanliga fall så tränar jag allt som oftast det som faller mig in (om det inte är ner på Crossfit Örebro, där man får köra det som bjuds).
Sporren är att man kan vinna en träningsresa och framförallt en PT-utbildning. I och för sig har man inte det bästa utgångsläget, eftersom jag inte räknar mig som överviktig. Har man lite övervikt så är det lättare att få resultat som syns. Men hur som helst skall det bli riktigt intressant att se vad det blir för resultat efter 30 dagar. Blir ju lite som att ha en egen PT (som dock inte kontrollerar att man sköter sig)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar