måndag 4 april 2011

Dagens WOD

Efter jobbet (nu) så körde jag ett pass från förra måndagens pass på Crossfit.com
For time:
75 Squats
50 Pull-ups
15 Ring dips (egentligen 20 st)
50 Squats
35 Pull-ups
10 Ring dips (egentligen 15 st)
25 Squats
20 Pull-ups
5 Ring dips (egentligen 10 st)

Min tid blev 12.54 min med skalning på Ringdips. Efter att jag började köra singlar efter 6 st på första varvet insåg jag att jag skulle tappa så mycket i intensitet genom att köra fullt, så jag skalade ner (blev ändå väldigt dåligt intensitet på Ring-dips). Det är konstigt vad Pull-ups suger musten ur en inför andra övningar. Klarara ju betydligt fler ring-dips när jag kör dem för sig själv.

Dagens uppvärming blev 4 min rodd, 40 kettlebellsnatchar med 16 kg och försök till alternernade kettlebellsnatchar med 2 st 12 kg´s. Saknar den nödvändiga rörligheten i axlar för den övningen.
Här i filmen ser ni hur övningen ser ut

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar