söndag 17 april 2011

Utomhusträning

I helgen har det inte blivit så mycket träning. Igår var det dags att byta hjul på bilarna (och passade på att städa dem också). Några bultar satt fast rejält, så de kämpade jag hårt med och då gick det nog en hel del kalorier. Var tillslut tvungen att hämta en skruvmejsel som jag använde för att få extra hävarm på fälgkorset. Denna gång höll i varje fall fälgkorset (hade sönder ett när jag satte på vinterdäcken).
Gårdagen avslutades med Tacosmiddage hemma hos en ny bekant. Väldigt trevligt.

Idag var vi ute på en långpromenad med hunden. Tog lite nya småstigar uppe vid spåret. Väldigt mysigt.
På eftermiddagen så gjorde jag lite nya träningsredskap. En 25 kg´s Bulgarian bag av innerslang till ett bildäck och en sandsäck av ett par avklippta jeansben (blev ca 12 kg).Började sedan träningen med lite svingar och snatchar med min 20 kg´s kettlebell. Den nya Bulgarian Bagen använde jag dock bara till att slå på med släggan. Sambon kom ut och tyckte att jag borde kunna hitta något mer användbart att göra en att slå med en slägga utan mening. Föreslog att jag skulle såga ner ett litet träd. Kom på att detta borde också bli jobbigt så jag antog den utmaningen. Efter en lyckad trädfällning fortsatte passet i den närbelägna lekparken. När jag skulle testa den nya sandsäcken så lossnade ena änden av den (gjord av ståltråd och silvertejp). Får fundera ut hur jag skall få den att sitta kvar.
Använde sedan en tyngre sandsäck (drygt 30 kg) till utfallsteg.
Inte ett supertungt pass, men det var skönt att röra på sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar