tisdag 1 juni 2010

Cirkelstyrka blev PT-träning

Idag skulle jag ha säsongens sista cirkelstyrka. Men det var bara en person som kom. Men det blev att hon fick personlig träning. Vi gjorde massor av olika övningar med bl.a. min Bulgarian Bag som jag tagit med mig. Körde det mesta som tabataprotokollet (20 s arbete och 10 s vila).
Och vi kan väl säga som så här att om hon inte får träningsvärk imorgon så är jag förvånad. Hon blev väldigt trött.

Själv var jag med på uppvärmningen och några övningar. Efter passet svingade jag lite med Bulgarian Bag och så tränade jag lite på mitt handstående.

1 kommentar:

  1. Hej! Ja, jag såg dig där inne i rummet och undrade vad det var för något ni sysslade med, men så gick jag ut och kollade på tavlan och såg att det var CT pass.

    Vi ses på torsdag!

    /Sara

    PS: Det var jag som vinkade till dig.

    SvaraRadera