fredag 4 juni 2010

Äntligen träning

Idag hann jag äntligen med att köra ett ordentligt styrkepass. Blev många övningar i parallettes, med bl.a. pikerade armhävningar med fötter på BOSU. De tar riktigt bra på axlarna. 5 min tabataintervaller med kettlebell (3 min snatches och 2 min Thrustes). Hann också lite triceps och biceps med kettlbell (biceps även med hantlar).

Håller på att fixa inför middagen. Det blir grillade hamburgare. Vi köper färdiggjorda burgare av köttfärs, d.v.s. inte de färdiga frysta burgarna. Dessa burgare brukar bli lite saftigare.

Här en film med paralletesövningar som jag hittade på Youtube

3 kommentarer:

  1. hehe... han darrade rätt bra på slutet... själv skulle jag nog inte ens kunna göra hälften :)! Huga..

    SvaraRadera
  2. Jag orkar inte lika mycket som han, men skam den som ger sig :)

    SvaraRadera