torsdag 3 juni 2010

Mygg!!!!

Visst är det skönt med sommaren, men varför måste det finnas mygg?

Efter att ha fixat middag, hängt tvätt och målat lite spaljer så var det äntligen dags att träna lite (när klockan var 21.45.
Har hela dagen sett fram emot att leka lite med mina clubbells och för att inte riva hela huset så har jag bestämt att alltid köra dem utomhus. Det var inte så kallt ute, men efter 12 minuters träning var jag tvungen att sluta pga av alla mygg. Hann i varje fall köra några övningar med clubbelsen. Märker dock att jag skulle behöva ha en storlek emellan de jag har (6 & 12 kg) för att få ut maximalt av den träningen.
Körde också lite med Blugarian bag och mina parallettes.

En film med lite olika clubbellsövningar:
1 kommentar:

  1. Ännu ett redskap jag är helt obekant vid... Vad mycket spännande jag har att upptäcka!

    Tack för länkningen, jag gillar din blogg med. Funktionell träning är det som gäller :)

    SvaraRadera