onsdag 9 juni 2010

Grymma ben och axelövningar

Nu var det ett tag sedan jag la upp några egna träningsfilmer.
Men på gårdagens träning så tog jag fram kameran och filmade.

Redskap som användes var BOSU, Parallettes, Ringar och Kettlebell. Några riktigt sköna övningar för axlarna i parallettes och benövningarna som jag kör är riktigt grymma enligt mig. Övningarna i ringarna för biceps och triceps är en riktig utmaning, men se till att smithmaskinen sitter fast i golvet ordentligt. Den som jag använde idag hade "bara" 2 skruvar och lyfte lite när man lutade sig ordentligt.

5 kommentarer:

 1. Kul att se. Såna parallettes måste nog inhandlas! Var hittar man dom?

  SvaraRadera
 2. Wow, du är verkligen en riktig inspirationskälla!

  SvaraRadera
 3. Just dessa har vi specialbeställt från en smed i stan som fixade ihop den. Annars finns det parallettes på Kettlebells.nu

  Och tack för kommentaren Emelie! Det är sådana kommentarer som gör att man får lite extra energi (och det behövs nu när nästan all tid går till att måla i huset)

  SvaraRadera
 4. Alltid kul att läsa och låta sig inspireras av dig! Håller på att filurerar kring denna boom av funktionell träning. Själv är jag nybörjare. Länkade till din sida i min blog idag.
  http://christofferhedlund.blogspot.com/2010/06/onsdagskvallens-aventyr.html

  Tack för filmen! Den inspirerar till mer!

  SvaraRadera
 5. Sv: Ja, han blev bättre. Pappan var övertygad om att det var med hjälp av schamanerna som han blev det. Mamman var mer tveksam av anledningen. Bättre blev han i alla fall.

  SvaraRadera