måndag 21 juni 2010

Bröllopsträning

Kollade ni på prinsessbröloppet i helgen? Själv så åkte jag och tränade med syster och hennes pojkvän när de var på besök. Såg dock lite av paraden nere på gymmet och man får ju hoppas att killarna och tjejerna på Säpo var tvungna att vara vältränade. De småsprang ju bredvid hästekipaget hela tiden i kostym och säkerhetsväst. Lär blivit hyfsat svettigt och tungt. Dessutom måste de ju hela tiden vara helskärpta så att de skulle kunnat avvärja ev. hot. Undrar om de har specialgjorda finskor som passar att löpa med? Nu vet jag att de tränar med kettlebell så det borde ju fått upp deras fysik och bålstabilitet på topp.

När vi var på gymmet så blev det bara ca 30 min effektiv träning för mig, eftersom jag hjälpte syrrans pojkvän med lite övningar för hans skadade knä och så fick de testa på lite andra roliga övningar med ringar och med BOSU´n.
Passade på att filma några övningar som jag nyligen la in i mitt program.

1 kommentar: