onsdag 23 juni 2010

Real men do aerobics!

Så står det på en tröja som jag fick på en träningsresa.

Idag hoppade jag in och vikarierade på ett Aerobic Dans, men körde mitt medelpass som jag skall ha på konventet i höst. För många blev det nog ändå rätt nivå och passet har några delar som är lite mer dansanta. Kände mig rätt nervös innan passet eftersom jag inte hunnit öva in utlärningen på passet ordentligt. Dessutom kom jag på att jag inte hade gjort någon uppvärmning till passet, så det fick jag göra när jag kom hem efter jobbet (innan passet).
Hur som helst så var det så himla kul att leda ett aerobicpass igen (väldigt länge sedan jag hade ett senast) och passet gick väldigt bra med tanke på förutsättningarna.

Hittade en film som jag gjorde på ett pass som jag hade 2006.

1 kommentar:

  1. Hej! Har hittat in här hos dig & fastnade för dina filmer. Skulle ha gått en koreografi grundutbildning på Word Class i helgen, men fick tyvärr avstå. Jag är lite nyfiken på vad låtarna ni "dansar" till går i för tempo? Tack från Malin-Charlotta

    SvaraRadera