måndag 14 juni 2010

Dagen träning

Igår, söndag, slängde jag på mig löparskorna för andra gången. Första gången så fick jag ju ont i höften, men idag gick det bättre. Kände bara av höften lite grann. Tror att det beror på att jag är betydligt stelare i vänster höft/säte. Får nog lägga in mer stretching i mitt program :)

I spåret som finns där jag bor så har de ställt ut lite "redskap" så att man kan träna lite styrka också. Tyvärr så verkar det som om ingen har ansvar för att ta hand om det. Massor av trasiga plankor och pinnar i det redskapet där man skulle kunna gå armgång om de var hela.
Men det är i varje fall bättre än ingenting.

Sprang sedan hem igen och tränade lite på mitt aerobicpass och körde lite styrka med parallettes, bulgarian bag och kettlebell. Inte lika jobbigt pass som i fredags, men ändå skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar