lördag 12 juni 2010

Träningsvärk

Igår så körde jag ett riktigt skönt styrkepass. Blev ungefär samma övningar i tisdags, men då filmade jag så det blev inte lika effektivt (inte lika många set) som igår. Idag har jag träningsvärk i benen och det kan jag nog framförallt tacka upphoppen på ett ben (hållande i ringar). Gjorde också en annan skön övning, Get-up med skivstång (15 kg). Har gjort den med kettlebell förut, men det blev lite annorlunda när man håller en skivstång i ena handen. Skall försöka filma den under nästa vecka.

Idag kommer mina, Hannas föräldrar och hennes bror med familj på besök eftersom jag fyller år imorgon. Tyvärr så blir det inte lika bra väder som förra helgen, så vi kan nog inte sitta ute som jag hade tänkt.
Här kommer en film från förra helgens träning (tyvärr blir det nog inte träning utomhus denna helg pga vädret)

1 kommentar: