fredag 7 augusti 2009

Utomhusträning

Igår blev det en heldag hemma i mina föräldrars trädgård. Då blev det lite träning i deras trädgård. Passade på att filma det mesta som jag gjorde. De flesta övningar rekommenderar jag att ni kör 8-12 repetioner av (även om jag inte gör det på filmen). Förum detta så tränade jag på "snatches" med Kettlebell. Äntligen kan jag göra dessa med vänster arm. Har haft lite problem med den axeln, men det börjar kännas bättre.

2 kommentarer:

  1. Kettlebell är det bra det? Jag har aldrig provat och har inte sett någon använda sådan i verkligheten.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att det är en kanonbra träning med Kettlebell. Tyvärr gör jag själv det lite för sällan, då de inte har det på det gym jag tränar mest på. Framförallt "kettelbellsvingen" stärker upp bålstabilitet, explosivitet, styrka och även uthållighet.

    SvaraRadera