måndag 31 augusti 2009

Ingen träning

Helgen blev tyvärr träningsfri förutom ett snabbt pass med armhävningar, pikerade armhävningar och crunches på boll innan jag gick och la mig igår. Mestadels så fixade vi inför Hanna´s 30-års fest och den är just nu viktigare än min träning.

Någon som har varit med om någon rolig tävling eller annat kul och annorlunda när de har varit på 30-års fest (eller annan fest)? Jag tror vi har spikat schemat, men om vi får något riktigt roligt tips, så kan man ju alltid ändra :)

Tror jag är klar med Hanna´s present (även om jag inte köpt den ännu). Någon som har fått något riktigt roligt eller bra på sin födelsedag? Maila mig om ni har något riktigt bra tips på upplevelser eller annan rolig eller romantisk present (mattias snabela xtraining.se är adressen).

Idag har jag hållt vattengympa och ikväll är det Startgympa, Pilates och Core som gäller. Kanske blir det några styrkeövningar också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar