torsdag 13 augusti 2009

Keativa Kickar

Igår åkte vi ned till Ängelholm (Lingvallen) via Växjö (Lämna av ett gäng kettlebell till söndagens pass). Vi hade precis fått nya topphälsa och Hanna läste högt ur den. Fanns en artikel om Kreativa kickar. Första kicken var att "Leva teknikfritt" och Hanna skrattade ljuvligt åt tanken på att jag skulle kunna fixa det. En dag utan dator, mobil, TV, mikro, bil och stereo trodde hon inte att jag skulle klara. Jag tror också att det skulle bli tufft, men om man åkte ut till en stuga i skogen, så tror jag att jag skulle klara det en dag eller max två :)
Skulle du klara det?

Andra kickar som nämndes i tidningen är "Umgås utan ironi", "Använd fel hand" och "Kommunicera utan ljud" (Övningarna var hämtade från Kreativa Utmaningar av Linda Runarsdotter)

Idag åkte vi över till Tyskland och handlade sprit och öl (bland annat till Hannas 30-års fest). Blev rätt mycket så bilen fick verkligen visa vad den går för (tur man nyss bytt stötdämpare)
Precis innan vi åkte fick vi veta att det förutom att handla på Bordershop i Puttgard, kunde åka vidare till Burgh och handla på Calle. Där var mycket av det vi ville ha billigare, men inte allt (Kan vara smart att kolla på nätet först. Det kostar ca 1000 kr att åka färjorna från Helsingborg och Rödby om man åker tillbaka samma dag. Vi har aldrig åkt till Tyskland på spritshopping förut, men vi har fattat det som att det var löönsammare förut, men vi tror att det kommer löna sig för oss ändå och så var det faktiskt ett riktigt trevligt äventyr (även om man kunde sluppit de 20 milen bilåkning genom Danmark).

2 kommentarer:

 1. Om du inte åker hem samma dag så kostar det 1800:- De vill att man ska stanna i Danmark vilket ingen gör.
  Vi åker förbi där i Tyskland när vi ska ner till Österrike.
  Nästa gång kan du också göra ett besök på city som ligger några mil ner vid Lübeck.
  Att koppla ur en hel dag vet jag inte om jag skulle klara men kanske.

  SvaraRadera
 2. Absolut, det tror jag att jag kan göra.
  så länge jag har en bok eller nått annat roligt att göra. Sen finns ju hundarna, träning och annat aktivit att göra. =)

  SvaraRadera