torsdag 27 augusti 2009

Jobbig början

Igår kväll så var jag uppe lite länge och fixade lite, vilket ledde till att jag inte gick upp när klockan ringde. Detta i sin tur ledde till att jag inte hann äta frukost, men jag grabbade en näve med sötmandel i farten. Problemet kom när jag skulle svälja mandeln. Det blev en enda gröt som fastnade i halsen, så jag fick vända in i lägenheten igen och skölja ner med massor av vatten. När jag sedan gav mig iväg på cykeln så hände någor när jag skulle igenom en sådan där krånglig järnvägsövergång. Handbromsen låste sig, så jag fick cykla så snabbt som möjligt, med ett motstånd. Blev lite svettig. Blev lite orolig för vad resten av dagen skulle medföra för problem, men som tur var så gick båda grupperna i bassängen bra och jag behövde inte hoppa i och rädda någon J. Men vi får väl se vad resten av dagen har att erbjuda. Jobbar till 18.30 och sedan skall jag till Njoy och hålla 75 min Box kl. 19.00.
Kommer att jobba mellan 07.30-18.30 (+19.00-20.15) hela terminen, så det blir intressant att se hur jobbigt det är.

Har varit lite dålig på att skriva om min egen träning. Igår blev det ett snabbt stykrepass för biceps, triceps och ben. På dagen ledde jag ett Seniorecore och ett Qigongpass.
På tisdagen ledde jag ett aerobic-pass med styrka (körde rätt mycket funktionella övningar) och efter det körde jag lite mer axlar och rygg i gymmet.
Måndagens pass var Startgympa, Pilates och Core. Corepasset är så skönt att köra. Efter det blev det lite Kettlebell svingar och lite övningar med Reha-swingen.
Söndagen ägnades åt att träna in pilates- och gympapasset.
På lördagen tränade jag med syrran på vårat öppet hus. Gick då igenom i princip hela kroppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar