onsdag 5 augusti 2009

Träningsresor

Vill du göra något roligt så åk på en träningsresa. Själv åkte jag till Turkiet i oktober 2006. Du har möjlighet att träna hela dagarna och du träffar massor av nya vänner som har samma intresse som du.

Jag åkte med Aerobicweekends och då bodde vi på ett fint hotell med All inclusive. Man fick träna för instruktörer och deltagare från många andra länder. Själv fick jag en ny favoritinstruktör. Moris Cardone från Tyskland. En liten kille som studsade omkring som en studsboll och hade helt underbara koreografier i Ragga, Aerobic Dans och Latin. De körde passen utomhus på två stora områden och det var ca 12 pass per dag att välja mellan. Man hade också tillgång till ett nybyggt gym om man inte kände för att träna gruppträning. Det är en resa som jag aldrig glömmer och jag kommer att åka på fler i framtiden.
Har lagt upp några länkar till olika träningsresor i högra kanten.
Några som vet några fler träningsresor.Här en film från 2006, då Moris körde ett kanonkul Ragga-pass

2 kommentarer:

  1. jag håller helt klart med....Var på en lika resa till lancarote för många år sedan men ååååå så jag längtar tillbaka. Är just därför inne på den här sidan nu.....bara vill och måste åka snart igen Helt underbart.

    SvaraRadera
  2. inte tid/råda att resa utomlands. Tänker prova träningsweekend i Sverige. Camp shape it på SelmaSpa+ i Sunne 26-28 nov. Fokus: funktionell träning.

    SvaraRadera