lördag 30 juli 2016

Cirkelstyrka

I onsdags körde jag ännu ett utomhuspass med cirkelstyrka. Blir ju inte så mycket träning för mig själv förutom uppvärmningen med massor av 3D- och rörlighetsövningar (sådant som jag egentligen behöver men som jag gör för sällan). Det kom fler än jag trott (trodde många skulle vara borta på semedster) vilket var kul.

Denna gång blev det 6 stationer där de körde 6x25 s intervaller med 10 s. Oftast varierade de mellan 2 övningar per station.

Stationerna var
ViPR - sidtippningar / spin med rotation

Slamball - Kast armhävställning sidspring / kast åt sidan

Motståndsband - Löpning - Fram - Sidan - Sidan 

Kettlebell - 5 sving - 5 benböj - 5 thrusters / Armhävningar

Gummiband - Enhands bröstpress hö/vä

Repdrag (med gummiband) / Mountainclimber

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar