onsdag 27 juli 2016

Gårdagens träning

Igår blev det faktiskt ett löppass innan frukost. Började som vanligt med lite rörlighetsövningar. Kände då av stelhet/ömhet vid vänster skulderblad. Vet att jag låg lite konstigt i förrgår på stranden så det kom nog därifrån eller så hade jag sovit på något konstigt sätt. Hur som helst var det inget som störde mig på löpturen. Denna gång kom jag över 5 km och hade ett genomsnittstempo som var bättre än tidigare löpningar i år.

Efter löpningen hade jag tänkt köra lite styrketräning. Körde enarms axelpress med 22 kg kettlebell på höger arm, men när jag skulle köra på vänstern gjorde sig ömheten vid skuldran sig påmind, så det blev lite rörlighetsträning istället.

Idag känner jag fortfarande av vänster skuldra, men det känns lite bättre efter stt jag under dagen jobbat med lite massage med liten boll.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar