tisdag 5 juli 2016

Skavsår mellan tårna


Igår morse vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Så 05.50 stod jag ombytt utanför husvagnen i morgonsolen.
Började med ca 15 min rörlighetsövningar.

Här ser ni några av dem. Tyvärr inspelade i motljus, så det kan vara lite svårt att se vad jag gör

Gav mig sedan ut på en löprunda. Kände av höger höft idag igen, men det kändes bättre efter någon km. Dock började jag känna av något mellan tårna på höger fot så efter ca. 3 km stannade jag och gick hem. Det visade sig att jag hade fått ett skavsår mellan två tår. Kan hända att de löpskor jag tog med mig är lite för smala i framkant. Så resten av dagen kommer jag nog gå runt i mina Five fingers skor (hade dem på gympasset och det fungerade)


Sedan gav mig av till receptionen på campingen för att hämta ut låskortet till gymmet. Märkte då att de inte öppnade förens 08.00. Gick ändå förbi gymmet och som tur var så var det redan någon där (som hade fått sitt kort laddat med gymmet), så jag kom in ändå.

Väl inne på gymmet blev det
3 varv
Pull-up med semisupinerat grepp (se bild)
11-10-10
Enarms axelpress 24 kg (med 3 extra/arm pushpress med långsam excentrisk nedgång) hö/vä
2/2 - 4/4 - 4/4


3 varv
Enarms rodd i dragapparat 50 kg (men det är mindre i verkligheten)
Enarms bröstpress på bänk 26 kg
5/5 - 7/7 - 7/7

Mellan alla övningar blev det hyfsat lång vila då jag skrev detta inlägg då.

Här ser ni gårdagens löpning. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar