söndag 17 juli 2016

Semesterträning

Nu är vi ute på campingsemester. På förra campingsemestern (på Lidköping Kronocamping) så hade de ett eget gym på campingen vilket var väldigt lyxigt.

Nu har vi kommit till Getteröns camping i Varberg och där har de inget gym. Dock har de morgongympa och yogapass. Får se om jag tar mig in till något gym i stan. Men annars packade jag in lite redskap i husvagnen för säkerhetsskull. Tog med mig min nya 10 kg slamball, min 10 kg viktväst (båda från Casall), 10 kg ViPR, gummiband och en TRX. Dessutom en 20 kg sandsäck och en 20 kg kettlebell.
Så det borde ju gå att få till några bra pass under semestern.

Är det föresten någon som har förslag på bra gym i Varberg?

Sugen på att besöka Atletica gym då det verkar bra och att de har mycket gruppträningsklasser.
Hittade också gymmet Bodysupport som bl.a. har ett utomhuspass med olika redskap som de kallar Cross. Så här står det på hemsidan "Cross träningen är funktionell träning i kombination med styrka och kondition med battleropes, stege, kettlebells, sandsäckar, däckvält, slägga och mycket mera i ett intensivt tempo". Idag skall de visst ha ett cirkelfyspass 17.00. Vore kul, så jag tänkte skippa middagen med familjen och åka och testa det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar