tisdag 12 juli 2016

Cirkelstyrka


Idag var det dags för tredje cirkelstyrkepasset utomhus. Det var 20 personer som kom, vilket passade perfekt då det blev 4 per station (har bara 4 st motståndslöpningrep).
På dagens pass blev det 6x25 s intervaller per station.
• Slamball - Slamkast med vartannan fot fram / slamburpees (utan armhävning)
• Sandsäck - Dra mex rep och lyft tillbaka / benböj med säck i famnen
• ViPR - Utfallssvibgar hö/vä
• Motståndband (typ Gun-ex och HIRTS) - löpning / bearwalk
• Gummiband - Rotationer hö/vä

Kändes som att det blev ett riktigt bra pass. 

Hur har det då gått med min egen träning?
Jag hann med ett pass till på Lidköpings Camping förra tisdagen. Hade sedan tänkt träna på jobbet minst två gånger till resten av veckan, men det blev inte så. Vi hade nämligen lagt nytt gummifolv i en del av gymmet och slipat resten av golven. Så jag ägnade all ledig tid till att plocka tilllbaka redskap och maskiner. Dessutom passade jag på att måla lite väggar och lister när maskinerna ändå var borta.
Och denna vecka fortsätter jag fixa tillbaka saker, men igår körde jag lite på lunchen (men svårt att koncentrera mig på träningen då jag hela tiden kom på saker som behövdes fixas. Körde också lite efter jobbet.
Bl.a. blev det 4 varv
Pull-up
Enarms axelpress 23 kg
Rygglyft i ryggbänk med 10 kg ovanför huvudet.

Imorgon hoppas jag få till ett bra pass på lunchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar