tisdag 26 juli 2016

Morgonlöpning

Man skulle ju nästan kunna ta mig för en löpare då jag enligt mig själv sprungit mycket de senaste veckorna. Men får väl se hur det blir med det när man kommer hem till Örebro igen. Skall väl försöka att springa minst ett pass i veckan. Det ideala för Actionrun är antagligen fler pass än ett, men jag tycker att styrketräning, 3D-träning och crossfitliknande pass är så mycket roligare, så jag vill lägga den mesta tiden på sådan träning.

Hur som helst blev det ett riktigt bra löppass igår på nästan 5 km  innan frukost. Hade velat fått till lite styrketräning också, men det hann jag inte med.

Nu har vi lämnat Lysekil för denna gång. Vi har haft några riktigt trevliga dagar med bl.a. båtttur, trubardurkväll, krabbfiske, sol och bad.


Här är gårdagens löppassInga kommentarer:

Skicka en kommentar