söndag 17 juli 2016

Träning på Bodysupport


Idag tänkte jag att jag skulle köra cirkelpasset på Bodysupport. Messade några timmar innan för att höra om det var något och om det var OK att jag var med, men fick inget svar. Åkte ändå dit och medans jag väntade på att passet skulle börja körde jag lite 3D-övningar för att värma upp. När det fortfarande inte kommit någon till platsen där jag förstod att passet skulle vara så ringde jag ett av numrens istället och då fick jag veta att de hade somnaruppehåll. Frågade då om jag fick träna på området ändå och det fick jag göra gratis.


Som tur var hade jag lite redskap liggandes i bilen så jag bar ner min 10 kg viktväst, 20 kg sandsäck, 10 kg ViPR, 20 kg kettlebell och ett gummiband.

Fick till ett helt OK pass.

Först lite uppvärmningsövningar med ViPR och sandsäck (se en del på filmen)

2 varv
Armgång
6 däckvältningar
10/håll Spin med sandsäck
10/arm Enarms bröstpress med gummiband

Sedan 2 varv
Parallella armhopp i armgångsställningen
10/arm Press med 20 kg kettlebell
6 Kast åt sidan med bildäck
10 dips

Avslutade med 2 varv
5 pull-up med 10 kg viktväst
8/arm press med 20 kg kettlebellInga kommentarer:

Skicka en kommentar