måndag 4 juli 2016

3D-träning vid husvagnen och 1:a löpturen

Igår blev det också lite träning innan frukosten. Just då var det sol, så jag körde passet utomhus framför husvagnen. Började med lite 3D- och rörlighetsövningar. Ni ser några av övningarna på denna video (någon annan bloggare.som vet någon app till iphone som kan få fram inbäddningskoden från youtubeklipp. För i den vanliga youtubeappen får jag inte fram den).

Efter det gav jag mig ut på årets första löptur. Det gick hyfsat bra, även om jag kände av lite stelhet i vänster höft. Stannade till och körde lite rörlighet för höften efter ca halva distansen. Jag brukar ju inte löpträna, men för några veckor sedan anmälde jag mig till Action Run som är ett hinderbanelopp på ca 7.5 km. Hade tänkt få en bättre tid/placering (197:e plats) i år, men då måste jag jobba på löpningen som är min svaga sida. Förra året blev det bara 3 löprundor innan loppet (3 - 5 och 1 km) och hade väl i varje fall hinna med minst det dubbla i sommar.


Hur som helst blev det ca 2.8 km löpning igår. Körde sedan lite dips och hängande rodd i ett utegym som ligger nära campingen. Avslutade med 350 m "sprint" till husvagnen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar