tisdag 22 december 2015

Jullov, tabataarmhävningar och podcasttips

Idag börjar mitt jullov.

Har inte hunnit med någon träning förens nu på kvällen då jag körde tabata armhävningar.
Idag fick jag inte över hundra reps vilket jag fått  de sista gångerna jag kört, men jobbigt var det i varje fall.
19-17-13-12-9-9-8-8=95 rep

Igår blev det 45 min träning då jag filmade ett träningspass som jag tänkte att ni som vill kan köra på julaftonen. Det ni behöver är ett par relativt lätta hantlar. Själv körde jag med 2x10 kg (Jag pressar ca 8-10 rep med 20 kg hantel).

Vi kommer ha julafton hemma hos oss så dagen har mest gått åt till att städa, handla, slå in julklappar och sådant. Hoppas vi fått iordning det mesta till så att jag kan få till ett träningspass hemma imorgon.

Jag hann också lyssna klart på det senaste avsnittet av podcasten Tyngre Träningssnack. Det var riktigt intressant och man pratade bl.a. träning med Excentrisk Overload (med svänghjulsträning) och så lite olika sätt att träna för muskelhypertrofi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar