torsdag 3 december 2015

Ingen träning och ViPR på Funktionell Fys

Doktorn säger att jag inte får träna när jag äter penicillin och det känns dumt att inte lyda. Men lite jobbigt är det då jag känner mig pigg och att det bara är ett finger som krånglar.

Men idag tog jag och körde lite rörlighetsträning och foamrolling på min friskvårds(halv)timma.

Sen hade jag mitt Funktionell Fys. Idag kom det bara 7 st deltagare. Jag hade tänkt köra en cirkelstyrka med 3 stationer (kettlebell, ViPR och Slyngor), men då de var så få så passade jag på att köra mycket ViPR med dem (de kunde då ha varsin). ViPR är ett av mina favoritredskap nu för tiden, men jag har märkt att många deltagare tycker att den är lite krånglig att använda när jag lägger in den i mina cirkelstyrkor. Så idag stod jag framför dem och körde samtidigt. Hoppade dock över de jobbigaste bitarna då jag ju inte får träna (men det var riktigt skönt att köra de andra övningarna).

Därefter fick de köra lite kettlebellövningar och så avslutade vi med att de skulle göra så många snatch som möjligt på 5 min.

Jag använde några av övningarna från filmen här under

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar