söndag 8 juni 2014

Träning med syrran

I helgen är min syster på besök. I går förmiddag besökte vi Lek och Buslandet och bara det blev ett lättare träningpass med allt klättrande och krypande efter min dotter Elvira.


På eftermiddagen åkte vi hem till oss och tränade ute i trädgården tillsammans med min fru. Nackdelen med att träna hemma är att man måste plocka fram de flesta redskapen. Vi tog jag fram några olika kettlebells, gummiband, slyngor, liten repstege, 10 kg viktväst, klätterrep med gummiband och medicinboll/slamball. 
Min fru körde en variant på sitt gympass där jag gav tips om hur hon kunde göra övningar som liknade de hon gör på gymmet.

Övningar som vi (syrran och jag)/jag körde var
Dips
Ringdips
Enarms axelpress med kettlebell
Hantelrodd
Repstegsklättring
Klätterrepsdragning (med gummiband)
Bulgarian Splitsquat
Antirotation/rotation i slynga
Viktade pulll-up/pull-up i slyngor
Armhävningsgång med händer i slyngor

I slutet körde vi lite mer flås genom att köra ett gäng varv i så snabbt tempo som möjligt av
10 wallballs med medicinboll/slamball
10-12 utfallsteg
10 kettlebellsvingar
6x15 m sprint
10-12 utfallssteg

Syrran fick också träna lite handstående genom att ha ett ben i slyngan och lyfta det andra benet upp till det andra. Jag körde några handstand push-up.

Blev ett helt OK pass och det var roligt, men det blir inte lika effektivt då man är lite PT åt andra samtidigt som man tränar. När jag pratade med syrran idag så talade hon om att hon hade träningsvärk i stora delar av kroppen och då kände jag mig nöjd :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar