måndag 9 juni 2014

Kvällens träning med en marklyftswod

Liksom förra måndagen så hade jag en lätt huvudvärk hela efterniddagen/kvällen. Måste bli bättre på att dricka vatten de dagar jag kör periodisk fasta. Bestämde mig att ändå börja träna trots huvudvärken. Efter ca 5-10 min så försvann huvudvärken, vilket nog var en kombination av ett stort vattenibtag under kvällen, en Octanedrink och rörelsen från träningen.

Kvällens träning

5 min crosstrainer

10 ring push-up med fötter i ringhöjd

3 varv
Enbens raka marklyft
10/10x60 kg - 9/9x70 kg - 6/6x80 kg
Bänkpress
8x60 kg - 8x60 kg - 8x60 kg
Maghjul på lutande bänk
8 - 8 - 8
Före varje bänkpress masserade jag höger skuldra med en liten massageboll och skulderbladshöjarmuskeln masserade jag med smithmaskinens skivstång.

100 kg marklyft
Armhävningar med händer på stången
Min tid blev: 6 min 50 s
Fastnade riktigt på varvet med 8 rep. Var tvungen att dela upp marklyften och vila mågra gånger.

Alla marklyft kördes mex dragremmar eftersom jag ville vila min onda armbåge/underarm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar